PLATET D’ESPÀRRECS VERDS I FORMATGE DE CABRA


PLATET D’ESPÀRRECS VERDS I FORMATGE DE CABRA



Una combinació atrevida però deliciosa, val la pena tastar-ho.

INGREDIENTS:

ü  Un manat d’espàrrecs verds
ü  Formatge “rul·lo de cabra”
ü  Mel
ü  Pipes de gira-sol pelades
ü  Oli, sal i pebre.

 ELABORACIÓ:

Bulliu els espàrrecs, amb aigua i sal, quan estiguin cuits els escorreu i els poseu a dins d’un bol amb aigua i glaçons, per aturar la cocció i que mantinguin els seu color verd intens.
Escorreu els espàrrecs, salpebreu-los i en una paella amb una mica d’oli, fregiu-los durant uns cinc minuts.
Sense que es refredin, poseu-los en una safata per anar al forn, poseu al damunt una llesca de formatge de cabra d’aproximadament un cm. de gruix, escampeu unes poques pipes al damunt i gratineu fins que el formatge estigui tou i agafi color daurat.
Al treure-ho del forn, poseu al damunt del formatge una bona cullerada de mel i serviu-ho tot calent.

 RECOMANACIONS:

Les pipes es poden substituir per qualsevol fruit sec que doni el toc de cruixent.
Queda més ben presentat si gratineu els plats individualment.   
Si feu servir espàrrecs verds congelats, no cal bullir-los, sols caldrà que els descongeleu i els fregiu.

Comentaris

Les més populars