PLATET D’ESPÀRRECS VERDS I FORMATGE DE CABRA
PLATET D’ESPÀRRECS VERDS I FORMATGE DE CABRA
Una
combinació atrevida però deliciosa, val la pena tastar-ho.
INGREDIENTS:
ü Un
manat d’espàrrecs verds
ü Formatge
“rul·lo de cabra”
ü Mel
ü Pipes
de gira-sol pelades
ü Oli,
sal i pebre.
ELABORACIÓ:
Bulliu
els espàrrecs, amb aigua i sal, quan estiguin cuits els escorreu i els poseu a
dins d’un bol amb aigua i glaçons, per aturar la cocció i que mantinguin els
seu color verd intens.
Escorreu
els espàrrecs, salpebreu-los i en una paella amb una mica d’oli, fregiu-los
durant uns cinc minuts.
Sense
que es refredin, poseu-los en una safata per anar al forn, poseu al damunt una
llesca de formatge de cabra d’aproximadament un cm. de gruix, escampeu unes
poques pipes al damunt i gratineu fins que el formatge estigui tou i agafi
color daurat.
Al
treure-ho del forn, poseu al damunt del formatge una bona cullerada de mel i
serviu-ho tot calent.
RECOMANACIONS:
Les
pipes es poden substituir per qualsevol fruit sec que doni el toc de cruixent.
Queda
més ben presentat si gratineu els plats individualment.
Si feu
servir espàrrecs verds congelats, no cal bullir-los, sols caldrà que els
descongeleu i els fregiu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada