GELAT FREGIT AMB REDUCCIO DE COLA


 

GELAT FREGIT AMB REDUCCIO DE COLA


Avui portem uns postres que han fet populars els restaurants orientals. Però nosaltres hi donarem un toc europeu, substituint el pa per una crêpe.

 INGREDIENTS:


ü  Gelat de vainilla ( o del gust que vulgueu)

Per a les crêpes:

ü  3 ous
ü  250 gr. de farina (10 cullerades)
ü  ½ litre de llet
ü  25 gr. de mantega desfeta
ü  un pols de sal

Per a la reducció de coca-cola:

ü  2 l. de refresc de cola
ü  500 gr. de sucre

ELABORACIÓ:

Per fer les crêpes:

Posarem tots els ingredients en un pot per a batedora i ho triturarem tot fins que no quedin grumolls.
Escalfarem una paella antiadherent i la fregarem amb un drap sucat amb mantega. Després hi tirarem una mica del preparat, just per cobrir tota la base ho deixarem coure uns dos o tres minuts, ho girarem i ho courem un minut més. La traurem del foc i la reservarem.

Per fer la reducció:

Posarem en una cassola el sucre amb la cola i ho farem bullir fins que quedi una textura de xarop, ho traurem del foc i ho deixarem refredar.
Prepararem uns farcells, embolicant una bola de gelat amb una crêpe i ho posarem al congelador un hora.
Per acabar, en una paella amb força oli calent, fregirem els farcells de crêpes fins que estiguin daurats i els servirem calents amb una mica de reducció de cola al damunt. 





Comentaris

Les més populars