GELAT FREGIT AMB REDUCCIO DE COLA
GELAT FREGIT AMB REDUCCIO DE COLA
Avui
portem uns postres que han fet populars els restaurants orientals. Però
nosaltres hi donarem un toc europeu, substituint el pa per una crêpe.
INGREDIENTS:
ü Gelat
de vainilla ( o del gust que vulgueu)
Per a les crêpes:
ü 3
ous
ü 250
gr. de farina (10 cullerades)
ü ½
litre de llet
ü 25
gr. de mantega desfeta
ü un
pols de sal
Per a la reducció de coca-cola:
ü 2
l. de refresc de cola
ü 500
gr. de sucre
ELABORACIÓ:
Per fer les crêpes:
Posarem
tots els ingredients en un pot per a batedora i ho triturarem tot fins que no
quedin grumolls.
Escalfarem
una paella antiadherent i la fregarem amb un drap sucat amb mantega. Després hi
tirarem una mica del preparat, just per cobrir tota la base ho deixarem coure
uns dos o tres minuts, ho girarem i ho courem un minut més. La traurem del foc
i la reservarem.
Per fer la reducció:
Posarem
en una cassola el sucre amb la cola i ho farem bullir fins que quedi una
textura de xarop, ho traurem del foc i ho deixarem refredar.
Prepararem
uns farcells, embolicant una bola de gelat amb una crêpe i ho posarem al
congelador un hora.
Per
acabar, en una paella amb força oli calent, fregirem els farcells de crêpes
fins que estiguin daurats i els servirem calents amb una mica de reducció de
cola al damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada