AMANIDA TÈBIA DE PLÀTAN I FORMATGE DE CABRA


AMANIDA TÈBIA DE PLÀTAN I FORMATGE DE CABRA


Aquesta primavera és, sens dubte, un temps ideal per a les amanides tèbies.  I aquesta no us deixarà indiferents.

INGREDIENTS:


ü  Formatge “rulo” de cabra
ü  Plàtan
ü  Enciam
ü  Panses
ü  Salsa romesco
ü  sal

ELABORACIÓ:

 Peleu i talleu els plàtans longitudinalment i poseu-los en una plata que pugui anar al forn.  Poseu-los al forn i gratineu-los fins que comencin a agafar un color daurat i una textura tova.  Traieu-los del forn i reserveu-los calents.  Mentre es couen els plàtans, netegeu i talleu fulles d’enciam, saleu-les i poseu-les en un plat.  Tireu-hi un grapat de panses i reserveu.  Gratineu el formatge de cabra fins que tingui un to daurat.

Per a muntar el plat, poseu el plàtan damunt de l’enciam i les panses, i per acabar el formatge.  Per amanir, poseu-hi un parell de cullerades de salsa romesco al costat de l’amanida o al damunt, segons sigui del vostre gust.

 RECOMANACIONS:


També hi podeu afegir uns quants pinyons torradets, o amanir-ho amb una mica d’oli i vinagre de mòdena, segons els vostres gustos.

Comentaris

Les més populars