MINI-PIZZA DE PERNIL IBÈRIC, BOLETS, OLIVES NEGRES, RUCA (RÚCULA) I FORMATGE
MINI-PIZZA DE PERNIL IBÈRIC, BOLETS, OLIVES NEGRES, RUCA (RÚCULA) I FORMATGE
Tornem
per a donar més idees per a l’assortit de mini pizzes.
Evidentment
la base és la mateixa que ja vàrem explicar, doncs l’únic que variarà són els
farcits.
INGREDIENTS:
- base de pizza
- un parell de talls, tallats primets, de pernil
- Mozzarella
- Bolets, variats i cuits
- Olives negres sense pinyol i tallades a llesquetes
- Tomàquet fregit
- Fulles de ruca fresca
ELABORACIÓ:
Pre-escalfeu
el forn a 210º.
Cobriu
la base de pizza amb salsa de tomàquet. Poseu al damunt la mozzarella i després el
pernil. Per acabar, poseu-hi els bolets
l les olives negres.
Tireu
per damunt un raig d’oli d’oliva i
coeu-la al forn durant uns 10 minuts.
Quan
estigui cuita traieu-la del forn i poseu-hi al damunt unes fulles de ruca
fresca per a donar-hi un toc picant i amargant ideal per a les pizzes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada