MINI-PIZZA DE PERNIL IBÈRIC, BOLETS, OLIVES NEGRES, RUCA (RÚCULA) I FORMATGE


MINI-PIZZA DE PERNIL IBÈRIC, BOLETS, OLIVES NEGRES, RUCA (RÚCULA) I FORMATGE  



Tornem per a donar més idees per a l’assortit de mini pizzes.
Evidentment la base és la mateixa que ja vàrem explicar, doncs l’únic que variarà són els farcits.

 INGREDIENTS:

  •            base de pizza
  •            un parell de talls, tallats primets, de pernil
  •            Mozzarella
  •            Bolets, variats i cuits
  •            Olives negres sense pinyol i tallades a llesquetes
  •            Tomàquet fregit
  •            Fulles de ruca fresca

ELABORACIÓ:

Pre-escalfeu el forn a 210º.
Cobriu la base de pizza amb salsa de  tomàquet.  Poseu al damunt la mozzarella i després el pernil.  Per acabar, poseu-hi els bolets l les olives negres.
Tireu per damunt un  raig d’oli d’oliva i coeu-la al forn durant uns 10 minuts.
Quan estigui cuita traieu-la del forn i poseu-hi al damunt unes fulles de ruca fresca per a donar-hi un toc picant i amargant ideal per a les pizzes.


Comentaris

Les més populars