CIGRONS AMB LLENEGUES I ESPINACS
CIGRONS AMB LLENEGUES I ESPINACS
Molt bon any de llenegues o bromoses, com diem per
aquesta terra, i cal aprofitar aquest meravellós bolet.
INGREDIENTS:
- ½ kg de cigrons cuits
- ¼ de kg de llenegues netes
- Un grapat de fulles d’espinacs
- 2 o 3 grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal i pebre vermell
ELABORACIÓ:
Poseu en una cassola un bon raig d’oli i els all
pelats i laminats, quan comencin a agafar color daurat, retireu-los i
reserveu-los.
Talleu les llenegues a talls mitjans i fregiu-les
amb l’oli dels alls. Quan veieu que han
tret força aigua, afegiu-hi els espinacs i els alls que teniu reservats. Per acabar incorporeu-hi els cigrons,
empolsineu-ho amb una mica de pebre vermell, rectifiqueu de sal i quan les
llenegues estiguin cuites ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Si us agrada més caldos, podeu afegir-hi brou de la
cocció dels cigrons, però la gracia és que predomini la mucositat que fan els
bolets.
També queda bé una mica de cansalada tallada a
daus, que incorporaríem a la cassola en el moment de tirar-hi els bolets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada