CIGRONS AMB LLENEGUES I ESPINACS


CIGRONS AMB LLENEGUES I ESPINACS


Molt bon any de llenegues o bromoses, com diem per aquesta terra, i cal aprofitar aquest meravellós bolet.

INGREDIENTS:

  •   ½ kg de cigrons cuits
  •   ¼ de kg de llenegues netes
  •   Un grapat de fulles d’espinacs
  •   2 o 3 grans d’all
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre vermell


ELABORACIÓ:

Poseu en una cassola un bon raig d’oli i els all pelats i laminats, quan comencin a agafar color daurat, retireu-los i reserveu-los.
Talleu les llenegues a talls mitjans i fregiu-les amb l’oli dels alls.  Quan veieu que han tret força aigua, afegiu-hi els espinacs i els alls que teniu reservats.  Per acabar incorporeu-hi els cigrons, empolsineu-ho amb una mica de pebre vermell, rectifiqueu de sal i quan les llenegues estiguin cuites ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Si us agrada més caldos, podeu afegir-hi brou de la cocció dels cigrons, però la gracia és que predomini la mucositat que fan els bolets.
També queda bé una mica de cansalada tallada a daus, que incorporaríem a la cassola en el moment de tirar-hi els bolets.


Comentaris

Les més populars