“PINXO” DE TONYINA I PEBROT DEL PIQUILLO


“PINXO” DE TONYINA I PEBROT DEL PIQUILLO


El pinxos estan de moda i una aportació més, sempre és ben rebuda

INGREDIENTS:

ü  4 Cabdells d’enciam
ü  12 pebrots del piquillo
ü  1 llauna de tonyina en oli
ü  Maionesa
ü   Pa de baguette llescat

ELABORACIÓ:

Talleu els cabdells a juliana molt fina, Talleu els pebrots a daus molts petits i barregeu-los amb l’enciam i la tonyina.  Afegiu-hi la maionesa necessària perquè quedi cremós.
Poseu una cullerada del preparat de tonyina, enciam i pebrots al damunt de cada llesca de pa. Marqueu-ho amb un escuradents per donar-hi estètica de pinxo, i porteu-los a taula.  Segur que seran ben rebuts.

RECOMANACIONS:

Els pinxos són ben rebuts a tothora, aprofiteu-los per a fer àpats  informals aquest proper estiu.


Comentaris

Les més populars