“PINXO” DE TONYINA I PEBROT DEL PIQUILLO
“PINXO” DE TONYINA I PEBROT DEL PIQUILLO
El
pinxos estan de moda i una aportació més, sempre és ben rebuda
INGREDIENTS:
ü 4
Cabdells d’enciam
ü 12
pebrots del piquillo
ü 1
llauna de tonyina en oli
ü Maionesa
ü Pa de baguette llescat
ELABORACIÓ:
Talleu
els cabdells a juliana molt fina, Talleu els pebrots a daus molts petits i
barregeu-los amb l’enciam i la tonyina. Afegiu-hi la maionesa necessària perquè quedi
cremós.
Poseu
una cullerada del preparat de tonyina, enciam i pebrots al damunt de cada
llesca de pa. Marqueu-ho amb un escuradents per donar-hi estètica de pinxo, i
porteu-los a taula. Segur que seran ben
rebuts.
RECOMANACIONS:
Els
pinxos són ben rebuts a tothora, aprofiteu-los per a fer àpats informals aquest proper estiu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada