PASTA D’ESTIU


PASTA D’ESTIU



La pasta sempre és un bon  recurs culinari en tot temps.  Avui una idea per als dies de calor.

INGREDIENTS:

ü  250 gr. d’espirals
ü  1 llauna petita de tonyina en oli
ü  1 llauna d’olives negres sense pinyol
ü  15 o 20 tomàquets de jardí
ü  8 filets d’anxoves en oli
ü  Una cullerada de tàperes
ü  150 gr. de mongetes verdes cuites
ü  3 ous cuits
ü  Alfàbrega fresca picada petita
ü  Oli d’oliva, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Coeu la pasta amb abundant aigua amb sal, i un cop cuita escorregueu-la renteu-la amb aigua freda i reserveu-la.
En una paella amb un parell de cullerades d’oli, fregiu durant  un minut les mongetes cuites, les anxoves tallades a tallets petits, les tàperes i  les olives i els tomàquets tallats per la meitat.
Incorporeu la pasta, i la tonyina,  rectifiqueu de sal i pebre i coeu-ho tot plegat un minut més.
Serviu el plat decorant-lo  amb l’ou cuit i amb  l’alfàbrega fresca picada petita.

 RECOMANACIONS:

És un plat ideal per a fer coure’l amb un wok, doncs ens calen coccions curtes  però intenses.
Podeu substituir els espirals per una altra pasta més del vostre gust.


Comentaris

Les més populars