PASTA D’ESTIU
PASTA D’ESTIU
La pasta sempre és un
bon recurs culinari en tot temps. Avui una idea per als dies de calor.
INGREDIENTS:
ü 250
gr. d’espirals
ü 1
llauna petita de tonyina en oli
ü 1
llauna d’olives negres sense pinyol
ü 15
o 20 tomàquets de jardí
ü 8
filets d’anxoves en oli
ü Una
cullerada de tàperes
ü 150
gr. de mongetes verdes cuites
ü 3
ous cuits
ü Alfàbrega
fresca picada petita
ü Oli
d’oliva, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Coeu
la pasta amb abundant aigua amb sal, i un cop cuita escorregueu-la renteu-la
amb aigua freda i reserveu-la.
En una
paella amb un parell de cullerades d’oli, fregiu durant un minut les mongetes cuites, les anxoves
tallades a tallets petits, les tàperes i
les olives i els tomàquets tallats per la meitat.
Incorporeu
la pasta, i la tonyina, rectifiqueu de
sal i pebre i coeu-ho tot plegat un minut més.
Serviu
el plat decorant-lo amb l’ou cuit i
amb l’alfàbrega fresca picada petita.
RECOMANACIONS:
És un
plat ideal per a fer coure’l amb un wok, doncs ens calen coccions curtes però intenses.
Podeu
substituir els espirals per una altra pasta més del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada