POLLASTRE AMB MEL I SOJA
POLLASTRE AMB MEL I SOJA
Un toc
exòtic que ens recorda la cuina oriental i pot donar un toc diferent als àpats
d’aquestes festes.
INGREDIENTS:
- 12 Aletes de pollastre
- Oli d’oliva
- 200 gr. de mel
- 150 gr. de salsa de soja
- 100 gr. de sèsam
ELABORACIÓ
Netegeu
les aletes de restes de plomes i talleu-les per la meitat. Poseu oli a escalfar en una cassola. Salpebreu les aletes i fregiu-les fins que
siguin rosses. Traieu-les de la cassola
i poseu-les en una cassola amb la mel i la salsa de soja. Coeu-ho tot plegat uns minuts, tot remenant,
per tal que la carn quedi lacada.
Afegiu-hi el sèsam. Remeneu una
mica i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Aquesta
recepta es pot fer també amb altres tipus de carn com porc, ànec...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada