POLLASTRE AMB MEL I SOJA

POLLASTRE AMB MEL I SOJA



Un toc exòtic que ens recorda la cuina oriental i pot donar un toc diferent als àpats d’aquestes festes.

 INGREDIENTS:


  •         12 Aletes de pollastre
  •         Oli d’oliva
  •         200 gr. de mel
  •        150 gr. de salsa de soja
  •        100 gr. de sèsam

ELABORACIÓ

Netegeu les aletes de restes de plomes i talleu-les per la meitat.  Poseu oli a escalfar en una cassola.  Salpebreu les aletes i fregiu-les fins que siguin rosses.  Traieu-les de la cassola i poseu-les en una cassola amb la mel i la salsa de soja.  Coeu-ho tot plegat uns minuts, tot remenant, per tal que la carn quedi lacada.  Afegiu-hi el sèsam.  Remeneu una mica i ja es pot servir.

 RECOMANACIONS:

Aquesta recepta es pot fer també amb altres tipus de carn com porc, ànec... 

Comentaris

Les més populars