TALLARINES DE TÒFONA AMB SALSA DE NOUS I GORGONZOLA

 

TALLARINES DE TÒFONA AMB SALSA DE NOUS I GORGONZOLA

 

Els productors de pasta artesana ens delecten amb delicadeses com aquesta pasta amb sabor a tòfona, que nosaltres acompanyarem amb salsa de nous i gorgonzola.

 

INGREDIENTS:

  •   250 gr. de tallarines de tòfona
  •   250 cc de crema de llet per a muntar
  •   250 ml de formatge gorgonzola
  •   250 gr de nous pelades
  •   Una cullerada de mantega
  •   formatge parmesà ratllat  (opcional)

 

ELABORACIÓ:

Per a fer la salsa, desfeu la mantega en una paella i afegiu-hi les nous prèviament pelades i passades per una picadora fins fer-les farina. Daureu-les uns segons i incorporeu-hi la crema de llet i el formatge. Coeu-ho tot plegat uns minuts tot remenant fins que tot estigui totalment integrat i tingui una consistència de salsa. Rectifiqueu de sal i pebre i guardeu-la en calent.

Bulliu la pasta amb 2,5 l. d’aigua calenta i sal fins que la tingueu al dente. Escorreu-la  i serviu-la amb una bona ració de salsa al damunt.

 
RECOMANACIONS:

Guardeu algunes nous senceres per decorar el plat en el moment de servir.

En el moment de servir-ho, ho podeu empolsinar amb formatge parmesà al damunt si és del vostre grat.

La pasta artesana amb diferents sabors la podeu trobar en botigues especialitzades. Sempre donareu un toc diferent al vostres plats

Comentaris

Les més populars