TALLARINES DE TÒFONA AMB SALSA DE NOUS I GORGONZOLA
TALLARINES DE TÒFONA AMB SALSA DE NOUS I GORGONZOLA
Els productors de pasta artesana ens delecten amb
delicadeses com aquesta pasta amb sabor a tòfona, que nosaltres acompanyarem
amb salsa de nous i gorgonzola.
INGREDIENTS:
- 250 gr. de tallarines de tòfona
- 250 cc de crema de llet per a muntar
- 250 ml de formatge gorgonzola
- 250 gr de nous pelades
- Una cullerada de mantega
- formatge parmesà ratllat (opcional)
ELABORACIÓ:
Per a fer la salsa, desfeu la mantega en una paella i
afegiu-hi les nous prèviament pelades i passades per una picadora fins fer-les
farina. Daureu-les uns segons i incorporeu-hi la crema de llet i el formatge. Coeu-ho
tot plegat uns minuts tot remenant fins que tot estigui totalment integrat i tingui
una consistència de salsa. Rectifiqueu de sal i pebre i guardeu-la en calent.
Bulliu la pasta amb 2,5 l. d’aigua calenta i sal fins que
la tingueu al dente. Escorreu-la i
serviu-la amb una bona ració de salsa al damunt.
RECOMANACIONS:
Guardeu algunes nous senceres per decorar el plat en el
moment de servir.
En el moment de servir-ho, ho podeu empolsinar amb
formatge parmesà al damunt si és del vostre grat.
La pasta artesana amb diferents sabors la podeu trobar en
botigues especialitzades. Sempre donareu un toc diferent al vostres plats
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada