CROISSANTS CASOLANS DE XOCOLATA
CROISSANTS CASOLANS DE XOCOLATA
Una forma molt fàcil de tenir a casa aquesta llaminadura que encantarà a petits i grans.INGREDIENTS:
- 2
plaques de pasta de full
- Un
pot gran de crema de xocolata
- Un
ou
- Dues
cullerades de sucre (optatiu)
Granet de xocolata (optatiu)
ELABORACIÓ:
Cobriu
totalment una placa de full amb crema de xocolata i poseu-hi al damunt
l’altra. Amb l’ajut d’un ganivet o un
tallador de pizzes marqueu triangles i aneu enrotllant-los començant per la
part més ampla i acabeu a la punxa.
Poseu-los
en una safata de forn, separats, perquè amb la cocció doblaran el seu volum,
pinteu-los amb l’ou batut i coeu-los uns 20/25 minuts a 180°.
Mentre
es couen els croissants prepareu un almívar amb el sucre i una mica d’aigua i
just quan els traieu del forn pinteu els croissants amb aquest almívar i
empolsineu-los amb una mica de granet de xocolata. Deixeu refredar i ja es
poden menjar.
RECOMANACIONS:
He
triat el farcit de xocolata, però podeu fer-ho amb qualsevol melmelada.
El
toc final d'almívar i granet de xocolata també es pot fer amb sucre llustre, en
aquest cas caldrà que deixeu refredar els croissants abans d’empolsinar-los amb
el sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada