CROISSANTS CASOLANS DE XOCOLATA

 

CROISSANTS CASOLANS DE XOCOLATA

Una forma molt fàcil de tenir a casa aquesta llaminadura que encantarà a petits i grans.

 

INGREDIENTS:

  •   2 plaques de pasta de full
  •   Un pot gran de crema de xocolata
  •   Un ou
  •   Dues cullerades de sucre (optatiu)

  •   
    Granet de xocolata (optatiu)

 

ELABORACIÓ:

Cobriu totalment una placa de full amb crema de xocolata i poseu-hi al damunt l’altra.  Amb l’ajut d’un ganivet o un tallador de pizzes marqueu triangles i aneu enrotllant-los començant per la part més ampla i acabeu a la punxa.

Poseu-los en una safata de forn, separats, perquè amb la cocció doblaran el seu volum, pinteu-los amb l’ou batut i coeu-los uns 20/25 minuts a 180°.

Mentre es couen els croissants prepareu un almívar amb el sucre i una mica d’aigua i just quan els traieu del forn pinteu els croissants amb aquest almívar i empolsineu-los amb una mica de granet de xocolata. Deixeu refredar i ja es poden menjar.

 
RECOMANACIONS:

He triat el farcit de xocolata, però podeu fer-ho amb qualsevol melmelada.

El toc final d'almívar i granet de xocolata també es pot fer amb sucre llustre, en aquest cas caldrà que deixeu refredar els croissants abans d’empolsinar-los amb el sucre.

 

Comentaris

Les més populars