CIGRONS AMB FREDOLICS

 

CIGRONS AMB FREDOLICS

 

El fredolic és potser un dels bolets més agraïts a la cuina. Combina bé amb quasi tot i també amb els llegums.

 

INGREDIENTS:

 

  •   ½ kg. de cigrons cuits
  •   ½ kg. de fredolics
  •   1 tassa de l’aigua de bullir els cigrons
  •   3 grans d’all, oli d’oliva, julivert picat
  •   100 g de cansalada virada
  •   2 cullerades de pebre vermell dolç

  •   
    ½ cullerada de pebre vermell picant

 

 

ELABORACIÓ

 

En una cassola de fang poseu-hi dues cullerades d’oli d’oliva i quan estigui calent, tireu-hi els fredolics escorreguts i tallats a talls grans.  Fregiu-los una mica i quan estiguin cuits afegiu-hi la cansalada i després els cigrons. Fregiu-ho tot junt uns cinc minuts i després afegiu-hi el got de l’aigua de bullir els cigrons.

A part, en una paella amb oli calent, tireu-hi els grans d’all laminats.  Quan agafin color retireu la paella del foc i tireu-li el pebre vermell (tant el dolç com el picant) i una mica de julivert picat.  Deixeu que es cogui fora del foc i afegiu-lo a la cassola. Deixeu-ho coure tot plegat durant uns 10 minuts i ja  ho tenim a punt de servir.

 

RECOMANACIONS:

 

Els podeu deixar amb més suc o menys segons el vostre gust.

El tema del picant també queda molt a gust del consumidor.

Comentaris

Les més populars