CIGRONS AMB FREDOLICS
CIGRONS AMB FREDOLICS
El fredolic
és potser un dels bolets més agraïts a la cuina. Combina bé amb quasi tot i
també amb els llegums.
INGREDIENTS:
- ½ kg. de cigrons cuits
- ½ kg. de fredolics
- 1 tassa de l’aigua de
bullir els cigrons
- 3 grans d’all, oli d’oliva,
julivert picat
- 100 g de cansalada virada
- 2 cullerades de pebre
vermell dolç
½ cullerada de pebre vermell picant
ELABORACIÓ
En una
cassola de fang poseu-hi dues cullerades d’oli d’oliva i quan estigui calent,
tireu-hi els fredolics escorreguts i tallats a talls grans. Fregiu-los una mica i quan estiguin cuits
afegiu-hi la cansalada i després els cigrons. Fregiu-ho tot junt uns cinc
minuts i després afegiu-hi el got de l’aigua de bullir els cigrons.
A part, en
una paella amb oli calent, tireu-hi els grans d’all laminats. Quan agafin color retireu la paella del foc i
tireu-li el pebre vermell (tant el dolç com el picant) i una mica de julivert
picat. Deixeu que es cogui fora del foc
i afegiu-lo a la cassola. Deixeu-ho coure tot plegat durant uns 10 minuts i
ja ho tenim a punt de servir.
RECOMANACIONS:
Els podeu
deixar amb més suc o menys segons el vostre gust.
El tema del
picant també queda molt a gust del consumidor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada