ORELLETES DE CARNAVAL
ORELLETES DE CARNAVAL
Malgrat que anem una mica tard, aquesta llaminadura segur que serà molt ben rebuda.INGREDIENTS:
- Un
paquet d’oblees per a fer empanades petites
- Farina
- Oli
d’oliva
- Anís
Sucre llustre
ELABORACIÓ:
Empolsineu
amb una mica de farina la taula de treball. Amb l’ajut d’un corró estireu una
mica més les oblees. Prepareu una paella o fregidora amb força oli i quan sigui
calent aneu coent les oblees una a una, mentre amb l’ajut d’un pal de brotxeta
les aneu deformant perquè agafin la forma característica de les orelles. Un cop
estiguin cuites i siguin cruixents poseu-les damunt paper absorbent per treure
l’oli en excés, i polvoritzeu-les amb anís. Un cop fredes empolsineu-les amb el
sucre i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Ideal
per acompanyar un vi dolç o sucar amb xocolata desfeta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada