ORELLETES DE CARNAVAL

 

ORELLETES DE CARNAVAL

Malgrat que anem una mica tard, aquesta llaminadura segur que serà molt ben rebuda.

INGREDIENTS:

  •   Un paquet d’oblees per a fer empanades petites
  •   Farina
  •   Oli d’oliva
  •   Anís

  •   
    Sucre llustre

 

ELABORACIÓ:

Empolsineu amb una mica de farina la taula de treball. Amb l’ajut d’un corró estireu una mica més les oblees. Prepareu una paella o fregidora amb força oli i quan sigui calent aneu coent les oblees una a una, mentre amb l’ajut d’un pal de brotxeta les aneu deformant perquè agafin la forma característica de les orelles. Un cop estiguin cuites i siguin cruixents poseu-les damunt paper absorbent per treure l’oli en excés, i polvoritzeu-les amb anís. Un cop fredes empolsineu-les amb el sucre i ja es poden menjar.

 

RECOMANACIONS:

Ideal per acompanyar un vi dolç o sucar amb xocolata desfeta.

 

 

 

Comentaris

Les més populars