MUSCLOS A LA MARINERA


MUSCLOS A LA MARINERA


Cuina marinera tradicional catalana.

INGREDIENTS:

  •          1 kg. i mig de musclos de roca
  •          2 cullerades de sofregit de tomàquet i ceba
  •          1 culleradeta de pebre vermell dolç
  •         3 cullerades de farina
  •         6 cullerades d’oli d’oliva
  •         3 grans d’all
  •         2 cullerades de julivert picat
  •         ½ litre d’aigua


ELABORACIÓ:

Netegeu els musclos sota un raig d’aigua per a treure’ls les barbes i la brutícia i reserveu-los.  Peleu i piqueu els alls petits.  Enrossiu-los en una paella o cassola amb oli.  Incorporeu a la cassola el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i la farina.  Coeu-ho tot plegat uns segons i afegiu-hi aigua, tot remenant.  Feu-ho bullir fins tenir una salsa consistent.  Afegiu-hi una cullerada de julivert picat i els musclos.  Tapeu la cassola i coeu-ho fins que els musclos estiguin oberts, tot remenant de tant en tant.  Un cop oberts, empolsineu-los amb el julivert que queda i ja es poden servir.

També es pot fer amb cloïsses.

Comentaris

Les més populars