MUSCLOS A LA MARINERA
MUSCLOS A LA MARINERA
Cuina marinera tradicional catalana.
INGREDIENTS:
- 1 kg. i mig de musclos de roca
- 2 cullerades de sofregit de tomàquet i ceba
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 3 cullerades de farina
- 6 cullerades d’oli d’oliva
- 3 grans d’all
- 2 cullerades de julivert picat
- ½ litre d’aigua
ELABORACIÓ:
Netegeu els musclos sota un raig d’aigua per a treure’ls les barbes i la
brutícia i reserveu-los. Peleu i piqueu
els alls petits. Enrossiu-los en una
paella o cassola amb oli. Incorporeu a
la cassola el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i la farina. Coeu-ho tot plegat uns segons i afegiu-hi
aigua, tot remenant. Feu-ho bullir fins
tenir una salsa consistent. Afegiu-hi
una cullerada de julivert picat i els musclos.
Tapeu la cassola i coeu-ho fins que els musclos estiguin oberts, tot
remenant de tant en tant. Un cop oberts,
empolsineu-los amb el julivert que queda i ja es poden servir.
També es pot fer amb cloïsses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada