SOPA DE CIRERES AMB DAUS DE BACALLÀ MARINAT A L’OLI DE MENTA
SOPA DE CIRERES AMB DAUS DE BACALLÀ MARINAT A L’OLI DE MENTA
El
temps de les cireres no es pot desaprofitar i hem d’introduir-les per la porta
gran al nostre receptari.
INGREDIENTS:
Per a la sopa:
- 1 kg. de cireres
- El suc de dues taronges
- ½ litre d’aigua
- 75 gr. de sucre
- Un polsim de nou moscada
- Un polsim de canyella en pols
- Un clau d’espècie
Per als daus de bacallà:
- Bacallà dessalat
- Oli d’oliva
- Fulles de menta
ELABORACIÓ:
Abans
de res poseu a marinar el bacallà tallat a daus petits, colgat d’oli i amb fulles de menta picada petita. Per a fer la sopa, traieu el pinyol de les
cireres, i reserveu-ne dues o tres cireres per cada plat que penseu fer. Poseu la resta en una olla amb el suc de les
dues taronges, l’aigua, el sucre i les espècies. Feu-ho bullir tot plegat uns 25 minuts. Un cop passat aquest temps, tritureu-ho,
passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho refredar a la nevera, ja que la sopa
s’ha de servir ben freda. En el moment
de servir, poseu al fons del plat un parell o tres de cireres, uns daus de
bacallà marinat i aboqueu-hi la sopa de cireres al damunt. I ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Amb bacallà o sense, aquesta sopa és
espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada