SOPA DE CIRERES AMB DAUS DE BACALLÀ MARINAT A L’OLI DE MENTA



SOPA DE CIRERES AMB DAUS DE BACALLÀ  MARINAT A L’OLI DE MENTA

El temps de les cireres no es pot desaprofitar i hem d’introduir-les per la porta gran al nostre receptari.

INGREDIENTS:

Per a la sopa:

  •   1 kg. de cireres
  •   El suc de dues taronges
  •   ½ litre d’aigua
  •   75 gr. de sucre
  •   Un polsim de nou moscada
  •   Un polsim de canyella en pols
  •   Un clau d’espècie

Per als daus de bacallà:

  •   Bacallà dessalat
  •   Oli d’oliva
  •   Fulles de menta

ELABORACIÓ:

Abans de res poseu a marinar el bacallà tallat a daus petits, colgat d’oli i amb  fulles de menta picada petita.  Per a fer la sopa, traieu el pinyol de les cireres, i reserveu-ne dues o tres cireres per cada plat que penseu fer.  Poseu la resta en una olla amb el suc de les dues taronges, l’aigua, el sucre i les espècies.  Feu-ho bullir tot plegat uns 25 minuts.  Un cop passat aquest temps, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho refredar a la nevera, ja que la sopa s’ha de servir ben freda.  En el moment de servir, poseu al fons del plat un parell o tres de cireres, uns daus de bacallà marinat i aboqueu-hi la sopa de cireres al damunt.  I ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Amb bacallà o sense, aquesta sopa és espectacular.

Comentaris

Les més populars