TORTEL·LINI FARCITS D’ESPINACS AMB SOPETA DE PARMESÀ

 TORTEL·LINI FARCITS D’ESPINACS AMB SOPETA DE PARMESÀ

 Un plat digne dels millors gourmets.

 INGREDIENTS:

  •   300 gr. de Tortel·lini farcits d’espinacs
  •   300 gr. de formatge parmesà ratllat
  •   Parmesà  sense ratllar
  •   300 cl. d’aigua mineral

 

ELABORACIÓ:

Abans de res prepareu la sopeta:  poseu l’aigua en un pot i quan comenci a bullir afegiu-hi el parmesà ratllat i coeu-ho tot plegat durant uns deu minuts, sense deixar de remenar, ja que s’enganxa amb molta facilitat. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Coeu la pasta amb força aigua bullint i una cullerada de sal, durant el temps que marqui el fabricant. Si és fresca, uns dos o tres minuts.

Per a muntar el plat, poseu la pasta calenta al fons. Regueu la pasta amb la sopeta de parmesà calenta i, per acabar, ratlleu al damunt una bona quantitat de formatge.

 

RECOMANACIONS:

Podeu enriquir una mica més el plat afegint-hi uns dauets de bacó o pernil, prèviament cuit.

El temps de cocció dependrà de si és pasta fresca o seca. Jo personalment us recomano fer servir pasta fresca.

La sopeta també la podeu fer al bany maria.  Triga una mica més però no haureu de  remenar constantment, ja que no s’enganxa.          

 

Comentaris

Les més populars