TORTEL·LINI FARCITS D’ESPINACS AMB SOPETA DE PARMESÀ
TORTEL·LINI
FARCITS D’ESPINACS AMB SOPETA DE PARMESÀ
- 300
gr. de Tortel·lini farcits d’espinacs
- 300
gr. de formatge parmesà ratllat
- Parmesà
sense ratllar
- 300
cl. d’aigua mineral
ELABORACIÓ:
Abans
de res prepareu la sopeta: poseu l’aigua
en un pot i quan comenci a bullir afegiu-hi el parmesà ratllat i coeu-ho tot
plegat durant uns deu minuts, sense deixar de remenar, ja que s’enganxa amb
molta facilitat. Deixeu-ho refredar i coleu-ho. Coeu la pasta amb força aigua
bullint i una cullerada de sal, durant el temps que marqui el fabricant. Si és
fresca, uns dos o tres minuts.
Per a
muntar el plat, poseu la pasta calenta al fons. Regueu la pasta amb la sopeta
de parmesà calenta i, per acabar, ratlleu al damunt una bona quantitat de
formatge.
RECOMANACIONS:
Podeu
enriquir una mica més el plat afegint-hi uns dauets de bacó o pernil,
prèviament cuit.
El
temps de cocció dependrà de si és pasta fresca o seca. Jo personalment us
recomano fer servir pasta fresca.
La
sopeta també la podeu fer al bany maria.
Triga una mica més però no haureu de
remenar constantment, ja que no s’enganxa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada