TAGLIATELLI AMB CARBONARA DE CARXOFES
TAGLIATELLI AMB CARBONARA DE CARXOFES
Una
deliciosa i fàcil adaptació d’una recepta tradicional italiana que farà las
delícies de tots.
INGREDIENTS:
ü 400
gr. de tagliatelli
ü 3
carxofes
ü 4
cullerades d’oli d’oliva
ü ½
got de vi blanc sec
ü 3
ous
ü 75
gr. de formatge parmesà rallat
ü sal
i pebre negre molt
ELABORACIÓ:
Poseu
a coure la pasta amb abundant aigua amb sal.
Per
altra banda fregiu les carxofes, netes de fulles i tallades petites, amb l’oli.
Un cop cuites incorporeu el vi i deixeu reduir fins que perdi l’olor d’alcohol.
Mentre
s’està coent tot bateu els ous en un bol
gran, com per fer una truita i després afegiu-hi el parmesà i mitja cullerada
de pebre negre molt, remenant per lligar-ho tot.
Quan
la pasta i les carxofes estiguin cuites, escorreu la pasta i aboqueu-la dins el
bol on són els ous i immediatament també hi afegiu les carxofes amb tot el seu
suc. Remeneu amb energia per lligar la
pasta amb la salsa i mengeu-vos-la.
La
carbonara es pot fer amb qualsevol tipus de pasta però sempre queda millor amb
pastes llargues com els espaguetis o les tallarines
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada