TAGLIATELLI AMB CARBONARA DE CARXOFES


TAGLIATELLI AMB CARBONARA DE CARXOFES



Una deliciosa i fàcil adaptació d’una recepta tradicional italiana que farà las delícies de tots.

INGREDIENTS:

ü  400 gr. de tagliatelli
ü  3 carxofes
ü  4 cullerades d’oli d’oliva
ü  ½ got de vi blanc sec
ü  3 ous
ü  75 gr. de formatge parmesà rallat
ü  sal i pebre negre molt

ELABORACIÓ:

Poseu a coure la pasta amb abundant aigua amb sal.
Per altra banda fregiu les carxofes, netes de fulles i tallades petites, amb l’oli. Un cop cuites incorporeu el vi i deixeu reduir fins que perdi l’olor d’alcohol.
Mentre s’està coent tot  bateu els ous en un bol gran, com per fer una truita i després afegiu-hi el parmesà i mitja cullerada de pebre negre molt, remenant per lligar-ho tot.
Quan la pasta i les carxofes estiguin cuites, escorreu la pasta i aboqueu-la dins el bol on són els ous i immediatament també hi afegiu les carxofes amb tot el seu suc.  Remeneu amb energia per lligar la pasta amb la salsa i mengeu-vos-la.

La carbonara es pot fer amb qualsevol tipus de pasta però sempre queda millor amb pastes llargues com els espaguetis o les tallarines


Comentaris

Les més populars