CLOÏSSES AMB BLEDES
CLOÏSSES AMB BLEDES
Les humils bledes agafen una altre nivell culinari
si les acompanyem amb unes bones cloïsses.
INGREDIENTS:
- 400 gr. de fulles de bledes netes
- ¼ kg de cloïsses
- 1 gra d’all
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- Sal i pebre vermell dolç
ELABORACIÓ:
Primer poseu
les cloïsses en un recipient amb aigua, gel i sal durant una mitja hora
aproximadament, a fi de que treguin la sorra que poguessin tenir.
Desprès traieu-les de l’aigua netegeu les be i
reserveu-les.
Lamineu l’all i poseu-lo en una paella amb l’oli
fred, escalfeu-lo fins que veieu que es
comença a daurar, afegiu-hi les bledes i aneu coent i remenant fins que
redueixin el seu volum a la meitat.
Afegiu les cloïsses, el pebre vermell i remeneu.
Coeu tapat fins que les cloïsses estiguin obertes (aproximadament uns 3 minuts)
Serviu calent.
RECOMANACIONS
També es pot fer aquesta recepta amb fulles
d’espinacs.
Per donar una mica mes d’intensitat al sabor podem
barrejar al pebre vermell dolç una mica de pebre vermell picant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada