CLOÏSSES AMB BLEDES


CLOÏSSES AMB BLEDES



Les humils bledes agafen una altre nivell culinari si les acompanyem amb unes bones cloïsses.

INGREDIENTS:

  •   400 gr. de fulles de bledes netes
  •   ¼ kg de cloïsses
  •   1 gra d’all
  •   2 cullerades d’oli d’oliva
  •   Sal  i pebre vermell dolç

 ELABORACIÓ:

Primer  poseu les cloïsses en un recipient amb aigua, gel i sal durant una mitja hora aproximadament, a fi de que treguin la sorra que poguessin tenir.
Desprès traieu-les de l’aigua netegeu les be i reserveu-les.
Lamineu l’all i poseu-lo en una paella amb l’oli fred, escalfeu-lo  fins que veieu que es comença a daurar, afegiu-hi les bledes i aneu coent i remenant fins que redueixin el seu volum a la meitat.
Afegiu les cloïsses, el pebre vermell i remeneu. Coeu tapat fins que les cloïsses estiguin obertes (aproximadament uns 3 minuts)
Serviu calent.

 RECOMANACIONS

També es pot fer aquesta recepta amb fulles d’espinacs.
Per donar una mica mes d’intensitat al sabor podem barrejar al pebre vermell dolç una mica de pebre vermell  picant.

Comentaris

Les més populars