FIDEUÀ NEGRA DE TERRA ENDINS

FIDEUÀ NEGRA DE TERRA ENDINS



Malgrat la fideuà s’associï a productes marins, avui portem una variació que ens és més propera i que ens porta tots els sabors del bosc.

INGREDIENTS:

ü  400 gr. de fideus prims
ü  ½ conill
ü  1 ceba
ü  oli d’oliva
ü  20 gr. de trompetes dels morts assecades
ü  una copa de conyac
ü  1 l. de brou de verdures ( ceba, porro, pastanaga i patata)

 ELABORACIÓ:

Per començar  poseu  a rehidratar les trompetes amb aigua un mínim d’un hora.
En una cassola fregiu el conill desossat i tallat a talls petits.  Un cop estigui ros el reserveu, i a la mateixa cassola hi fregiu la ceba a foc lent fins que estigui cuita. Hi torneu a posar el conill i ho flamegeu tot plegat amb la copa de conyac.
Després hi tireu les trompetes escorregudes i ho coeu tot plegat ens dos o tres minuts.
En un pot poseu el brou de verdures barrejat amb l’aigua de rehidratar  les trompetes i ho feu bullir.
Per acabar tireu a la cassola els fideus i fregiu-los una mica i després i hi afegiu  el brou necessari que tindreu bullint i  ho coeu uns 10 minuts.

 RECOMANACIONS:

El temps de cocció dependrà del gruix del fideus.
Si els darrers dos o tres minuts poseu la cassola al forn quedaran més secs i aconseguireu una presència més semblant a la fideuà tradicional.
També podem acompanyar aquesta fideuà amb una mica d’all i oli   

Comentaris

Les més populars