FIDEUÀ NEGRA DE TERRA ENDINS
FIDEUÀ NEGRA DE TERRA ENDINS
Malgrat
la fideuà s’associï a productes marins, avui portem una variació que ens és més
propera i que ens porta tots els sabors del bosc.
INGREDIENTS:
ü 400
gr. de fideus prims
ü ½
conill
ü 1
ceba
ü oli
d’oliva
ü 20
gr. de trompetes dels morts assecades
ü una
copa de conyac
ü 1 l . de
brou de verdures ( ceba, porro, pastanaga i patata)
ELABORACIÓ:
Per començar poseu a rehidratar les trompetes amb aigua un mínim
d’un hora.
En una cassola fregiu el conill desossat i tallat a talls petits. Un cop estigui ros el reserveu, i a la mateixa
cassola hi fregiu la ceba a foc lent fins que estigui cuita. Hi torneu a posar
el conill i ho flamegeu tot plegat amb la copa de conyac.
Després hi tireu les trompetes escorregudes i ho coeu tot plegat ens dos
o tres minuts.
En un pot poseu el brou de verdures barrejat amb l’aigua de
rehidratar les trompetes i ho feu
bullir.
Per acabar tireu a la cassola els fideus i fregiu-los una mica i després
i hi afegiu el brou necessari que
tindreu bullint i ho coeu uns 10 minuts.
RECOMANACIONS:
El temps de cocció dependrà del gruix del fideus.
Si els darrers dos o tres minuts poseu la cassola al forn quedaran més
secs i aconseguireu una presència més semblant a la fideuà tradicional.
També podem
acompanyar aquesta fideuà amb una mica d’all i oli
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada