TORRÓ DE NATA I NOUS
TORRÓ DE NATA I NOUS
Temps
de nadal i torrons, una recepta de la pastissera Gemma Clofent, que cal tastar,
per la facilitat de l’elaboració i el gran resultat.
INGREDIENTS:
- 225
gr. de sucre
- 90
gr. de nata líquida per a muntar
- 25
gr. de llet en pols
- 225
gr. de farina d’ametlla
- 45
gr. de nous picades petites
- Canyella
en pols
ELABORACIÓ:
Poseu
el sucre, la llet en pols i la nata líquida en un pot i escalfeu-ho a foc suau,
tot remenant, fins tenir una crema homogènia i sense grumolls.
Traieu
el pot del foc i afegiu-hi la farina d’ametlla i les nous picades, remenant
fins que estigui tot ben homogeneïtzat.
Prepareu
un motlle per a torrons, folrat amb paper de forn, i empolsinat amb canyella en
pols. Aboqueu-hi la barreja dins i compacteu-la. Poseu-hi al damunt un pes i
guardeu-ho a la nevera 24 hores.
Desemmotlleu
i bon Nadal.
RECOMANACIONS:
Si
us agraden les fruites confitades , podeu afegir-n’hi uns tallets tenint cura
de que quedin repartides per tot el
torró
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada