TORRÓ DE NATA I NOUS


TORRÓ DE NATA I NOUS


Temps de nadal i torrons, una recepta de la pastissera Gemma Clofent, que cal tastar, per la facilitat de l’elaboració i el gran resultat.

INGREDIENTS:

  •   225 gr. de sucre
  •   90 gr. de nata líquida per a muntar
  •   25 gr. de llet en pols
  •   225 gr. de farina d’ametlla
  •   45 gr. de nous  picades petites
  •   Canyella en pols

ELABORACIÓ:


Poseu el sucre, la llet en pols i la nata líquida en un pot i escalfeu-ho a foc suau, tot remenant, fins tenir una crema homogènia i sense grumolls.
Traieu el pot del foc i afegiu-hi la farina d’ametlla i les nous picades, remenant fins que estigui tot ben homogeneïtzat.
Prepareu un motlle per a torrons, folrat amb paper de forn, i empolsinat amb canyella en pols. Aboqueu-hi la barreja dins i compacteu-la. Poseu-hi al damunt un pes i guardeu-ho a la nevera 24 hores.
Desemmotlleu i bon Nadal.

RECOMANACIONS:

Si us agraden les fruites confitades , podeu afegir-n’hi uns tallets tenint cura de que quedin repartides per tot  el torró

Comentaris

Les més populars