GALTES DE VEDELLA A LA CASTELLANA
GALTES DE VEDELLA A LA CASTELLANA
Una recepta molt simple que ens farà gaudir de la
melositat de les galtes de vedella
INGREDIENTS:
- 4 galtes de vedella
- 1 ceba gran
- 4 pastanagues
- 2 porros
- 1 cabeça d’alls
- clau
- llorer
- Vi negre
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Poseu un bon raig d’oli en una cassola i quan
estigui calent incorporeu-hi les galtes, daurant-les per totes les bandes, a fi
de segellares i perquè no perdin el seu suc.
Traieu les galtes i reserveu-les. En el mateix oli fregiu la ceba, els alls, els
porros, les pastanagues, el clau i el llorer. Fregiu-ho uns minuts i incorporeu-hi
les galtes i prou vi com per a cobrir-ho tot. Tapeu la cassola, rectifiqueu de
sal i pebre i feu-ho bullir, a foc suau, 1 hora i mitja o fins que trobeu la
carn tova.
Traieu la carn de la cassola, tritureu les verdures
amb el vi i després de passar-ho per un colador xines i rectificar de sal i
pebre, ja tindreu la salsa apunt.
Afegiu les galtes a la salsa i acabeu de coure-ho
tot plegat uns minuts mes.
RECOMANACIONS:
Podeu servir les galtes senceres o tallades a
llesques gruixudetes i acompanyades amb patates rosses.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada