GALTES DE VEDELLA A LA CASTELLANA


GALTES DE VEDELLA A LA CASTELLANA


Una recepta molt simple que ens farà gaudir de la melositat de les galtes de vedella

INGREDIENTS:

  •            4 galtes de vedella
  •            1 ceba gran
  •            4 pastanagues
  •            2 porros
  •            1 cabeça d’alls
  •            clau
  •            llorer
  •            Vi negre
  •            Oli d’oliva
  •            Sal i pebre

 ELABORACIÓ:

Poseu un bon raig d’oli en una cassola i quan estigui calent incorporeu-hi les galtes, daurant-les per totes les bandes, a fi de segellares i perquè no perdin el seu suc.
Traieu les galtes i reserveu-les.  En el mateix oli fregiu la ceba, els alls, els porros, les pastanagues, el clau i el llorer. Fregiu-ho uns minuts i incorporeu-hi les galtes i prou vi com per a cobrir-ho tot. Tapeu la cassola, rectifiqueu de sal i pebre i feu-ho bullir, a foc suau, 1 hora i mitja o fins que trobeu la carn tova.
Traieu la carn de la cassola, tritureu les verdures amb el vi i després de passar-ho per un colador xines i rectificar de sal i pebre, ja tindreu la salsa apunt.
Afegiu les galtes a la salsa i acabeu de coure-ho tot plegat uns minuts mes.

 RECOMANACIONS:

Podeu servir les galtes senceres o tallades a llesques gruixudetes i acompanyades amb patates rosses.


Comentaris

Les més populars