SOPETA D’ESPÀRRECS BLANCS I MUSCLOS
SOPETA D’ESPÀRRECS BLANCS I MUSCLOS
Una
recepta de fàcil elaboració, que treu molt de profit a una combinació de sabors
clàssica i d’èxit assegurat.
INGREDIENTS:
ü 1 kg . de
musclos
ü Un
pot d’espàrrecs blanc de ½ kg.
ü Unes
fulles de llorer
ü Sal
i pebre
ü Oli
d’oliva
ELABORACIÓ:
Netegeu
el musclos i coeu-los al vapor.
Poseu-los
en una olla amb un dit d’aigua al fons i les fulles de llorer, tapeu l’olla. Coeu-los
a foc mitjà fins que veieu que els musclos s’han obert.
Traieu
les closques als musclo i reserveu-los.
Coleu
el suc del musclos i també reserveu-lo.
Poseu
en un bol tot el contingut del pot d’espàrrecs (espàrrecs i suc) i tritureu-lo
amb l’ajut d’una batedora mecànica, després passeu la crema resultant per un
colador xinès i poseu-la en un pot al foc.
Afegiu
el suc dels musclos fins que tingueu el sabor i la textura desitjada i un cop calent
tot plegat es pot servir.
Per
servir afegiu uns musclos al plat de
sopa i un bon raig d’oli d’oliva i serviu calent.
RECOMANACIONS:
A més
dels musclos, també podeu tirar-hi uns daus de salmó fumat i uns daus
d’espàrrecs verds cuits.
Tingueu
la precaució de tallat unes puntes d’espàrrecs, abans de triturar-los, i aniran
molt be a l’hora de decorar el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada