SOPETA D’ESPÀRRECS BLANCS I MUSCLOS


SOPETA D’ESPÀRRECS BLANCS I MUSCLOS



Una recepta de fàcil elaboració, que treu molt de profit a una combinació de sabors clàssica i d’èxit assegurat.

INGREDIENTS:

ü  1 kg. de musclos
ü  Un pot d’espàrrecs blanc de  ½ kg.
ü  Unes fulles de llorer
ü  Sal i pebre
ü  Oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Netegeu el musclos i coeu-los al vapor.
Poseu-los en una olla amb un dit d’aigua al fons i les fulles de llorer, tapeu l’olla.   Coeu-los a foc mitjà fins que veieu que els musclos s’han obert.
Traieu les closques als musclo i reserveu-los.
Coleu el suc del musclos i  també reserveu-lo.
Poseu en un bol tot el contingut del pot d’espàrrecs (espàrrecs i suc) i tritureu-lo amb l’ajut d’una batedora mecànica, després passeu la crema resultant per un colador xinès i poseu-la en un pot al foc.
Afegiu el suc dels musclos fins que tingueu el sabor i la textura desitjada i un cop calent tot plegat es pot servir.
Per servir  afegiu uns musclos al plat de sopa i un bon raig d’oli d’oliva i serviu calent.

RECOMANACIONS:

A més dels musclos, també podeu tirar-hi uns daus de salmó fumat i uns daus d’espàrrecs verds cuits.
Tingueu la precaució de tallat unes puntes d’espàrrecs, abans de triturar-los, i aniran molt be a l’hora de decorar el plat.    


Comentaris

Les més populars